м. Біла Церква, вул. Гайок 4а
Карта проїзду
Тел./факс: (0456) 34-82-48
Замовити дзвінок
 
 

Свято Останнього дзвоника - привід для школярів провести цікаве дозвілля

25.05.2018

  Що може бути радіснішим для школярів, ніж святкування Останнього дзвоника? Три місяці канікул, море позитивних емоцій, відпочинок та незабутні подорожі по незвіданим місцям. Саме з останнього і розпочалося дозвілля в учнів 7-Б класу спеціалізованої школи №12 з поглибленим вивченням інформаційних технологій до "Білоцерківського вантажного авіаційного комплексу".


  Екскурсія авіапідприємством, про існування якого більшість дітей навіть не знала, викликала у семикласників шквал емоцій та нестримне бажання дізнатись все про літаки. Багато цікавого і пізнавального про роботу Авіакомплексу розповів та показав заступник директора по авіаційній діяльності КП БМР "БВАК" Олександр Пасічник. Діти з захопленням слухали про технічні характеристики авіаційної техніки, географію польотів повітряних суден, вимоги щодо експлуатації літаків, а також і про гордість України входити до переліку країн світу, що мають статус авіаційної. 


  Побували школярі ЗОШ №12 і на аеродромі, де мали можливість побачити закордонні літаки Туркменістану, Білорусі та Анголи. 


  Наступною зупинкою для гостей Авіакомплексу став аероклуб "Пілот". Тут діти побачили літаки малої авіації загального призначення, в тому числі Ан-2, Sessna, Piper, Pipistel, СТ-2К, вертоліт Ка-26 та ін. 

 

  На завершення учні 7-Б класу подякували адміністрації КП "БВАК" за незвичайну екскурсію, пообіцявши, що неодмінно приїдуть ще раз на підприємство, але вже в новому навчальному році.

 


  Коментар Світлани Шевченко, класний керівник 7-Б класу ЗОШ №12: Для нас це була захоплююча подорож, тому що зараз батькам важко показати дітям літаки зблизька. А тут така можливість підійти, доторкнутись, розгледіти та замислитись, наскільки це клопітка робота створити таке повітряне судно. Подібні екскурсії гарно мотивують дітей наполегливо навчатись, аби в майбутньому мати можливість обрати професію авіаційного спеціаліста. Ми навіть не здогадувались, що на наш аеродром прилітають літаки з усього світу. Особливо вразила велич літаків та їх конструювання. 

 

 

  КП "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс" щиро вітає школярів і вчителів зі святом Останнього дзвоника та зичить всім весело провести літні канікули з незабутніми враженнями про найкращі моменти життя.